J&B Elinstallationer startade i Boden 1997. Huvudkontoret finns på Sturegatan 16-18 i Boden och sedan ett antal år tillbaka har vi även ett filialkontor på Ödlegatan 5B i Luleå.

Sedan starten har verksamheten stadigt växt och idag har vi ett 50-tal anställda elektriker med en bred erfarenhet och god servicekänsla.

Tillsammans har vi stor kunskap inom el. Vi arbetar med alltifrån traditionell elinstallation till högspänning, nätverk, säkerhet och automation. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, industrier samt offentlig förvaltning. Våra uppdrag är allt från en CAD-ritning till färdigställandet av hela anläggningar. För att utveckla kompetensen, möta nya riktlinjer och ständigt förbättra oss inom elsäkerhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö så följer vi Installationsföretagens rekommendationer för vår bransch. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss!

För oss är det även viktigt att vara engagerade i den kommande generationen, därför finns vi med som aktör för gymnasieskolornas elprogram. Vi är måna om att ge eleverna praktikplats under deras skolgång och har vid flera tillfällen kunnat erbjuda anställning när studierna är avslutade.

Vill du göra din praktik hos oss? Kontakta oss gärna!

Behöver du hjälp?

Ring oss på 0921-123 05 eller 0920-879 00 så löser vi det!

Du kan även använda formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

1 + 14 =

Ring oss på 0921-123 05 eller 0920-879 00 eller besök något av våra kontor.

Copyright 2018 © J&B Elinstallationer AB. Alla rättigheter förbehållna.