J&B Elinstallationer startade i Boden 1997. Huvudkontoret finns på Sturegatan 16 i Boden och vi har även ett filialkontor på Ödlegatan 5B i Luleå. Vi är idag ett 60-tal anställda elektriker och innehar högsta (AAA) kreditvärdighet.

Våra elektriker har en bred erfarenhet och hög servicekänsla. Tillsammans har vi stor kunskap inom elbranschen och utför allt från serviceuppdrag till stora entreprenader. Vi utför arbete åt allt från privatpersoner till företag, industrier och offentlig förvaltning.

För oss är det viktigt att vara engagerade i utvecklingen av nya generationer elektriker. Vi har därför valt att finnas med som aktör för gymnasieskolornas elprogram. Vi är måna om att ge blivande elektriker en praktikplats under deras skolgång och har genom detta samarbete vid ett flertal tillfällen även kunnat erbjuda en anställning vid avslutade studier.

Kvalitet

För att utveckla vår kompetens, möta nya riktlinjer och ständigt förbättra oss inom elsäkerhet, kvalitet, miljö och arbetsmiljö så följer vi Installationsföretagens rekommendationer för vår bransch. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss!

Vill du göra din praktik hos oss? Kontakta oss gärna!

Behöver du hjälp?

Ring oss på 0921-123 05 eller 0920-879 00 så löser vi det!

Du kan även använda formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

    Vill du veta mer om oss?

    Kontakta oss så berättar vi mer!