Vi har flera kompetenta elektriker som är utbildade inom områdena felsökning, reparationer och installationer. Vi utför alltifrån köks- och badrumsinstallationer till eldragning av hela villor.

 

Kontakta Magnus i Boden eller Daniel i Luleå så fixar vi det du behöver!

 

 

SERVICE & UNDERHÅLL

Ibland går saker sönder. Det kan vara små saker som ställer till stora problem eller större fel som behöver lagas, men kanske inte är akuta. Service och mindre installationsjobb sköter vi med serviceelektriker som är kopplade till  servicekontoren i Luleå eller Boden.

Vi erbjuder även serviceavtal. Det är ofta en bra lösning vid behov av mer kontinuerlig service under längre tid. Detta rekommenderas exempelvis för fastighetsägare, storkök, restauranger mfl.

 

 

ELSÄKERHET & FELSÖKNING

Äger du ett hus och är osäker på om din el är säker kan det även vara en god idé att låta oss se över elen. Som innehavare är man ansvarig för elanläggningen, även om man saknar nödvändiga kunskaper. Innehavaren är enligt ellagsstiftningen skyldig att se till att anläggningen är så utförd och hålls i ett sådant skick att den ger nödvändig säkerhet för personer, husdjur och egendom. För att klara sin uppgift ska innehavaren utöva tillsyn av anläggningen fortlöpande. Många väljer tillexempel att byta ut elcentralen och gå från gamla proppskåp till nya centraler med vippfunktion på säkringarna. 

Elsäkerhet handlar om att se till att vägguttag, strömbrytare och andra elapparater är rätt inkopplade och att kablar är rätt lagda. Att den elektriska installationen i stort sett är behäftad med god elsäkerhet innebär att man ska känna sig tillräckligt säker för att slippa exempelvis kortslutningar och bränder. Elsäkerhet innebär också att man vet hur man ska gå tillväga när en elektrisk installation eller apparat har gått sönder. 

Att köpa en fastighet

Som köpare av en fastighet är det även viktigt att undersöka i vilket skick elinstallationerna är. Det kan alltid finnas ”dolda fel” och det är därför bättre att göra en besiktning innan köpet görs för att slippa ev. fördyrade utlägg.

Tänk på att felaktig montering kan medföra livsfara och brandfara.

Är du osäker på vilket skick din el är i? Våra elektriker kan hjälpa till med alltifrån en översyn till byte av all el i hela huset. Vänta inte så länge att det blir försent. Varje år sker olyckor och bränder orsakade av felkopplade eller dåligt underhållna ledningar och apparater.

För mer information gällande regler och elsäkerhet, läs mer på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 0921-123 05 eller 0920-879 00 så löser vi det!

Du kan även använda formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

    Vill du veta mer om oss?

    Kontakta oss så berättar vi mer!